05.11.2020

Vi introduserer nå til det norske markedet

- den nye Smart Edition serien og KF-II serien til Hyundai Wia

Hyundai Wia
Er en av verdens største maskinprodusenter med over 187 modeller, og de kan tilby en balansert kombinasjon mellom utvalg og pris.

SE-SY serien er svært allsidige maskiner, som er velegnet både til stk og serieproduksjon. Med Y-Akse og sub spindel som tilvalg vil man kunne fullføre operasjoner i en oppspenning. Maskinene har svært lite fotavtrykk, 
og kan skilte med hele 65mm stangkapasitet på 8” chuck. Maskinene kommer med FANUC’s nye 0iPlus styring og 15” skjerm som standard. Serien kommer med 19 varianter av modellen. I forbindelse med lansering 
er det valgt ut 8 forskjelige modeller som leveres med Hyundai Wia Motorsport sitt lekre E-TCR design og mye ekstra utstyr inkludert til en fantastisk kampanjepris. 

Se mer informasjon på Hyundai Wia sin nettside>>

KF-II er en serie med fleksible vertikale maskineringssentre. Serien har 3 forskjellige størrelser med mange tilgjengelige valgmuligheter. Med spindelhastigheter fra 8000-20000 RPM og tilvalg som High Column,  hydraulikk aggregat, NC styrt 4- akse og forhøyet kjølevannstrykk, ligger alt til rette for en effektiv produksjon. Maskinene kommer med FANUC’s nye 0iPlus styring og 15” skjerm som standard.

I forbindelse med lanseringen er KF6700-II valgt ut til å leveres med Hyundai Wia Motorsport sitt lekre E TCR design, og mye ekstra utstyr inkludert til en knallpris.

Se mer informasjon på Hyundai Wia sin nettside>>

Lanseringskampanjen med E-TCR design gjelder ut 2020.

Ønsker du mer info eller et tilbud på bransjens tøffeste maskin
ta kontakt med vår produktansvarlige:

Martin Hauge Hansen
482 40 493  -  martin@ail.no